UČITAVANJE

Unesite za pretragu

* Za napredniju pretragu možete odabrati nekoliko kategorija

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

Dobro došli na našu stranicu, ovdje nam možete dostaviti Vaše fotografije, razglednice i prateće tekstove vezane za Bosnu i Hercegovinu. Da biste dodali članak morate biti registrovani.
Ukoliko želite uspostaviti sa nama kontakt, te da se i Vaš članak objavi na našem portalu dovoljno je da odete na kategoriju Dodaj članak  i da nam pošaljete text i slike Vašeg članka.  Nakon tega će naše vrijedne kolege isti pregledati i objaviti na našem portalu. U svakom Vašem članku će biti navedeno ime autora. Svaki članak uz fotografije koji doprinose promovisanju Bosne i Hercegovine je dobrodošao. Ukoliko imate pitanja, prijedloge ili ideje, možete nam se obratiti na email: info@razglednica.ba ili marketing@razglednica.ba

Ponuda oglašavanja na online platformi web portala www.razglednica.ba

Za razliku od drugih portala, pored tekstova i fotografija radimo i sferne fotografije tj u formi od 360° čija je popularnost u značajnom usponu. Uz to radimo i virtuelni obilazak interijera i eksterijera također u 360° („Mapa je virtuelno predstavljanje  našeg okruženja na Google mapama i sastoji se od panoramskih slika.  Sadržaj prikaza ulice dolazi iz jednog od dva moguća izvora – Google i  saradnici. Zajedničkim trudom, omogućavamo da svako svugdje može  istražiti cijeli svijet.“)

Privucite kupce, razvijte preduzeće izgradite povjerenje i pridobijte  kupce, posjetitelje – ponudite visokokvalitetan virtuelni obilazak  koji će ih povesti s ulice do vašeg izloga i unutar vašeg preduzeća.

Pri traženju poslovnih lokacija, potrošači se služe nekom vrstom mapa u 44% slučajeva (Ipsos Studija). U prosjeku, 41% ovakvih pretraživanja lokacija rezultira stvarnom posjetom (Ipsos Studija). Profili preduzeća s fotografijama i virtuelnim obilaskom imaju dva puta veću  vjerovatnoću da privuku pažnju.

Primjer na našem portalu: https://razglednica.ba/setaliste-slana-banja-tuzla/

SPONZORSTVO: Ukoliko prepoznate naš rad i nastojanja kao zajednički i obostrano koristan interes, spremni smo Vam ponuditi suradnju na način koji vi ocijenite kao najkorisniji za promociju vaših proizvoda, programa ili djelatnosti.

Zašto izabrati www.razglednica.ba i naše usluge? Drugačiji smo i povoljniji od drugih medija.

Budite korak ispred drugih!

Unaprijedite svoje prezentovanje

Virtuelna tura (VR), 360° fotografija enterijera na našem ili vašem web sajtu ili Facebook-u garantuje povećanje pažnje posjetioca. Uz našu saradnju, neka vas vidi cijeli svijet putem velikog, srednjeg i malog ekrana!

Mi smo sertifikovani od strane Googla za ovaj tip izmjena i integracija Vaših prostora na Google Street View, Google Search i Google Maps platformama. Veoma smo srećni što sa vama možemo podijeeliti vijest da smo sertifikovani Google fotografi. Čast nam je da baš mi integrišemo vaš i naš prostor u Google Street View. Vi ćete između ostalog dobiti i bolju vidljivost na Google pretraživaču!

Za sve informacije i naknadne dogovore o cijenama oglašavanja i načinu plaćanja, kontaktirate nas na:

Telefon (GSM, VIBER, WHATSAPP):

+387 61 178 745, Dado

+387 61 109 769, Eldar

Mail: marketing@razglednica.ba

Mail: info@razglednica.ba

[recaptcha]