UČITAVANJE

Unesite za pretragu

* Za napredniju pretragu možete odabrati nekoliko kategorija

USLOVI KORIŠTENJA

Uslovi korištenja portala Razglednica.ba, korisnik prihvata ove Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Razglednica.ba posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ukoliko ne krše Uslove korištenja.

Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Korisnicima portala Razglednica.ba je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bh. i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, te štetan na bilo koji drugi način;
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima;
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe;
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima;
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računarske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računarskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme;
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja i korisnika.

Registrovani korisnici:

Registrovanjem na portal Razglednica.ba, korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Portal ne može odgovarati za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Portal zadržava pravo da ukine ili uskrati mogućnost korištenja korisničkog računa bez prethodne najave i/ili objašnjenja.
Portal ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Rad administratora:

  • administrator ima pravo odbaciti svaki dostavljeni sadržaj od strane korisnika, bez objašnjenja;
  • administrator ima pravo naknadno ukloniti svaki objavljeni korisnički sadržaj za koji smatra da nije u skladu sa pravilima portala;
  • administrator ima pravo svakom korisniku uskratiti korištenje korisničkog računa, bez najave i objašnjenja;

Kao korisnik Portala, odgovorni ste za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete.

Pridružite se i našoj facebook grupi https://www.facebook.com/groups/742955892580054/